Wintersport catering


Wintersport catering

Tijdens de wintersport vakantie wilt u kunnen genieten van de verse sneeuw, de mooie omgeving en natuurlijk goed gezelschap. Met een grote groep vakantie vieren is erg gezellig maar ervoor zorgen dat iedereen goed en voldoende te eten krijgt levert daarbij wel een hoop extra werk op. Wij nemen u dat graag en vakkundig uit handen. Zo vertrouwd en persoonlijk als thuis maar met de luxe van een hotelgast.

Afhankelijk van uw gekozen arrangement, wordt u iedere ochtend ontvangen met een gevarieerd ontbijt en kunt in de middag genieten van een lekkere lunch en/of afternoon tea. Vervolgens kunt u ’s avonds aanschuiven bij een heerlijk 3-gangen diner. Daarnaast is het mogelijk om Loge10 uw drank te laten verzorgen in de vorm van een drank en/of wijnarrangement.

“Wij mochten vorig jaar als groep wintersporters van hun geweldige gastvrijheid en heerlijke kookkunsten genieten. Kanjers zijn het!”

Angelique, Februari 2016

Dus vergeet alle stress over de afwas, de boodschappen en het koken. Geen rooster waar iedereen ingepland staat voor diverse huishoudelijke taken, boek gewoon bij Loge10 en geniet ècht optimaal van uw vakantie!


Arrangementen en Tarieven

Wij houden bij Loge10 van verrassingen, maar niet als het over de prijs van onze services gaat. Voordat wij u ter plaatse verwelkomen heeft u onze, in samenspraak met u opgestelde, offerte goedgekeurd en ondertekend.

Tarieven zonder rand

Voor een vakantieweek met een groep van 20 personen hanteren wij de volgende prijzen:

  • Basis Arrangement 1en 2:             € 275,- p.p. per week
  • Uitgebreid Arrangement:              € 299,- p.p. per week
  • V.I.P  Arrangement:                       € 360,- p.p. per week

De prijzen zullen variëren, afhankelijk van groepsgrootte, bestemming, seizoen en duur van het verblijf.

De tarieven voor het eten van kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar zijn afhankelijk van het aantal kinderen en het aantal volwassenen per boeking. Kijk voor meer informatie over catering met kinderen bij extra opties.

Naast bovenstaande arrangementen bieden wij ook tijdens uw weekendje weg of evenement catering op locatie aan. Voor meer informatie hierover stuurt u een mail naar info@loge10.nl. Wij zullen geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u maken.


Loge10

‘Uit’ en toch ‘Heerlijk Thuis’!

M 06-57163031

@ info@loge10.nl