Gastenboek

Schrijf hier je bericht over Loge10

 
 
 
 
 
Bedankt voor het bericht.
Melati schreef op 18 december 2017 om 19:20:
Ik heb een aantal keer mogen genieten van de heerlijke gerechten van Loge10. Allergieรซn zijn bij Joshua en Marije geen probleem. Heerlijk gegeten en geweldige bediening gehad! Joshua en Marije zijn twee toppers, met passie voor het bedrijf en de daarbij horende werkzaamheden. Ze weten een simpele maaltijd om te toveren tot een luxe-ogende 3-gangenmenu. Josh en Marij, super bedankt!
Caroline en Marcel van der Flier schreef op 3 juli 2017 om 21:54:
Ter ere van ons 25 jarig huwelijk hebben wij Loge10 ingehuurd. Joshua en Marije hebben het samen met nog 2 personeelsleden helemaal top gedaan. Zo ontspannen allemaal. Ze hebben voor onze 45 gasten een heerlijk diner gemaakt. Dit alles vanuit onze eigen keuken. Voor herhaling vatbaar en als je iets lekkers en origineels zoekt voor een feestje; reserveer Loge10 !! Bedankt
Peter schreef op 8 mei 2017 om 18:53:
Een verrassing aan huis. Heerlijk eten van twee lieve mensen. Eten in je thuis restaurant. En ze koken met passie en creativiteit met oog voor de sfeer. Wat wil je nog meer.
Manouk schreef op 24 oktober 2016 om 08:25:
Gisteravond een heerlijk diner aan huis gehad verzorgd door Joshua en Marije. Wat hebben we genoten! Je kunt je eigen keuken met een gerust hart aan deze twee koks overlaten en zelf heerlijk gaan genieten van het eten en je gasten. Daarnaast was het eten ook nog eens om van te smullen! Ik vond het geweldig:-)
Eva van den Borne schreef op 30 augustus 2016 om 22:22:
Al meerdere keren heb ik mogen genieten van de lekkere gerechten die loge10 bereidt. Wat ik het mooiste vindt en wat mij ook het meest aanspreekt aan Loge10, is niet alleen dat het eten perfect bereidt wordt maar dat de samenwerking tussen Joshua en Marije altijd vlekkenloos verloopt. Ik ken maar weinig mensen die zo gepassioneerd aan het werk zijn. Ik zal Loge10 absoluut promoten bij mijn vrienden, familie en kennissen. Bedankt voor de leerzame, prachtige en smaakvolle gerechten!
Luc Schoonbrood uit Valkenburg schreef op 12 juli 2016 om 18:34:
Wij mochten tijdens onze fietsweek in de Provence van jullie kook kunsten en hospitality proeven. De variatie aan gerechten, de flexibel manier waarop jullie rekening hielden met vegetariรซrs en mensen die geen kaas lusten, de uitgebalanceerde maaltijden afgestemd op sporters, de verassende en niet gekende streekproducten, de ongekende snelheid waarmee jullie telkens in een veel te kleine keuken alle verse ingrediรซnten omtoverden in een geweldig 3 gangen menu. Het was TOP! Ik kan jullie verzekeren namens de hele groep; Wij hebben genoten!!! Dit zal niet bij 1x genieten blijven. Wij weten jullie te vinden ??? Gr Luc