Gastenboek

Schrijf hier je bericht over Loge10

 
 
 
 
 
Bedankt voor het bericht.
Peter schreef op 8 mei 2017 om 18:53:
Een verrassing aan huis. Heerlijk eten van twee lieve mensen. Eten in je thuis restaurant. En ze koken met passie en creativiteit met oog voor de sfeer. Wat wil je nog meer.
Manouk schreef op 24 oktober 2016 om 08:25:
Gisteravond een heerlijk diner aan huis gehad verzorgd door Joshua en Marije. Wat hebben we genoten! Je kunt je eigen keuken met een gerust hart aan deze twee koks overlaten en zelf heerlijk gaan genieten van het eten en je gasten. Daarnaast was het eten ook nog eens om van te smullen! Ik vond het geweldig:-)
Eva van den Borne schreef op 30 augustus 2016 om 22:22:
Al meerdere keren heb ik mogen genieten van de lekkere gerechten die loge10 bereidt. Wat ik het mooiste vindt en wat mij ook het meest aanspreekt aan Loge10, is niet alleen dat het eten perfect bereidt wordt maar dat de samenwerking tussen Joshua en Marije altijd vlekkenloos verloopt. Ik ken maar weinig mensen die zo gepassioneerd aan het werk zijn. Ik zal Loge10 absoluut promoten bij mijn vrienden, familie en kennissen. Bedankt voor de leerzame, prachtige en smaakvolle gerechten!
Luc Schoonbrood uit Valkenburg schreef op 12 juli 2016 om 18:34:
Wij mochten tijdens onze fietsweek in de Provence van jullie kook kunsten en hospitality proeven. De variatie aan gerechten, de flexibel manier waarop jullie rekening hielden met vegetariรซrs en mensen die geen kaas lusten, de uitgebalanceerde maaltijden afgestemd op sporters, de verassende en niet gekende streekproducten, de ongekende snelheid waarmee jullie telkens in een veel te kleine keuken alle verse ingrediรซnten omtoverden in een geweldig 3 gangen menu. Het was TOP! Ik kan jullie verzekeren namens de hele groep; Wij hebben genoten!!! Dit zal niet bij 1x genieten blijven. Wij weten jullie te vinden ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ Gr Luc