Extra opties


Met kinderen op vakantie

Kinderen serveren wij een 2-gangen diner tegen een aangepast tarief. De mogelijkheid bestaat om hen op een ander tijdstip te laten eten. Zo kunnen de kinderen gezellig met elkaar eten en vervolgens naar bed, waarna u van uw eigen 3-gangen diner kunt genieten. Voor kinderen tot de leeftijd van 3 jaar rekenen wij geen kosten. De tarieven voor het eten van kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar zijn afhankelijk van het aantal kinderen en het aantal volwassenen per boeking.

Daarnaast bieden wij kinderopvang aan. Marije is pedagogisch hulpverlener en heeft ervaring met werken op kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens uw wintersport vakantie, met zijn allen de piste op en uw kinderen met een gerust hard in uw eigen geboekte accommodatie bij Loge10 achterlaten.

 

Dranken en wijnarrangementen

Als u gebruik wilt maken van ons drank- en/of wijnarrangement, dan vernemen we graag uw voorkeuren. Deze kunnen we dan afstemmen op de groepsgrootte en groepswensen. Bij elk arrangement is het mogelijk apart een wijnarrangement te boeken. Dat bestaat uit 3 glazen wijn per persoon tijdens het 3-gangen diner. De kosten van het wijnarrangement bedragen €12,50 per persoon per dag. Of u nu een uitgesproken voorkeur heeft of liever verrast wordt met een bij het gerecht passend voorstel van ons, het kan allemaal.

 

Extra`s

In het uitgebreide arrangement is de schoonmaak van de algemene ruimtes inbegrepen. Dit houdt in dat wij de woonkamer, keuken en algemeen sanitair dagelijks reinigen. Kiest u voor een van onze basis arrangementen, dan voorzien wij in de mogelijkheid om de schoonmaak van deze ruimten er los bij te boeken. Geef dit aan bij uw reservering, dan kunnen wij de kosten daarvan in uw offerte meenemen. info@loge10.nl

Tijdens de geboekte dagen zorgen wij zelf voor onze accommodatie en vervoer. Mocht het zo zijn dat er in de geboekte accommodatie een extra kamer aanwezig is waar wij zouden kunnen verblijven, dan kunt u deze aan ons aanbieden. In ruil daarvoor krijgt u korting op uw arrangement bij Loge10. De hoogte van de korting is afhankelijk van de datum en locatie.

 

“Een duo met veel passie en liefde voor eten dat ze graag delen met anderen. Ze genieten ervan hun gasten in de watten te leggen en het creëren van een aangename sfeer. Loge10 is zeker een aanrader voor een vakantie vol lekker eten, verwennerij en een toffe sfeer.”

Angela, Februari 2016


Loge10

‘Uit’ en toch ‘Heerlijk Thuis’!

M 06-57163031

@ info@loge10.nl